Open menu
  •   Gediplomeerd faalangstinstructeur
  •   Gediplomeerd ADHD en Autisme instructeur
  •   Ook vrouwelijke instructeur

Direct persoonlijk advies?

Bel: 06 - 39 01 35 85

Voor een proefles of aanvullende informatie

Starten zonder wachtlijst!
Direct inschrijven
Gediplomeerd faalangstinstructeurs
Direct inschrijven
Gediplomeerd ADHD- en Autisme instructeurs
Direct inschrijven
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum

Auto opleiding

Lesauto

Je lest in een nieuwe VW Golf of VW Tiguan die van alle gemakken zijn voorzien.

Lestijden

Je kunt overdag, ’s avonds en op zaterdag rijlessen volgen.

Lesduur

De lesduur is 60 minuten.

Wat maakt Rijschool Rijweg uniek?

  • Toegewijde Begeleiding: Bij Rijschool Rijweg hechten we veel waarde aan betrokkenheid en hoogwaardige begeleiding. We willen dat je niet alleen leert rijden, maar ook plezier beleeft aan elke les en je altijd veilig voelt achter het stuur.
  • Lessen op Maat: Iedereen is anders, en daarom passen we onze rijlessen aan jouw individuele wensen aan. Onze rijschool bedient Nijker, Putten, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde en de omliggende gebieden. We halen je op waar het voor jou het handigst is.
  • Rijlessen in Meerdere Talen: Rijschool Rijweg is een internationale rijschool. Naast lessen in het Nederlands, bieden we instructies aan in talen zoals Engels en Arabisch.
  • Specialistische Instructeurs: Onze instructeurs zijn gekwalificeerd om les te geven aan leerlingen met ADHD, autisme, faalangst, en andere uitdagingen. We begrijpen dat leren op verschillende manieren kan verlopen en passen onze aanpak aan om ervoor te zorgen dat je slaagt.

Tussentijdse Toets (TTT)

Verbeter je kans van slagen door een tussentijdse toets af te leggen. Om alvast te wennen aan het praktijkexamen en je vorderingen te testen kun je een tussentijdse toets afleggen bij het CBR. Deze tussentijdse toets verloopt als een echt praktijkexamen en geeft je zo een goed beeld van hoe een praktijkexamen zal gaan verlopen. Je krijgt na afloop van de examinator te horen waar je eventueel nog extra aan kan werken om het examen te kunnen behalen.

Bovendien kan de tussentijdse toets zenuwen wegnemen voor het praktijkexamen. Door de ervaring met het CBR en de examinator weet je wat je kan gaan verwachten op je praktijkexamen. Ook kun je tijdens de tussentijdse toets je bijzondere verrichtingen behalen zodat je hiervoor vrijstelling kunt krijgen tijdens je praktijkexamen.

De tussentijdse toets wordt ongeveer afgenomen op 2/3 á 3/4 van je rijopleiding.

Volledige website