Open menu
  •   Gediplomeerd faalangstinstructeur
  •   Gediplomeerd ADHD en Autisme instructeur
  •   Ook vrouwelijke instructeur

Direct persoonlijk advies?

Bel: 06 - 39 01 35 85

Voor een proefles of aanvullende informatie

Al 10 jaar tevreden leerlingen!
Direct inschrijven
Gediplomeerd faalangstinstructeurs
Direct inschrijven
Gediplomeerd ADHD- en Autisme instructeurs
Direct inschrijven
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum
Bekend van SBS6 - Beste Deal van Nederland!

Auto opleiding

Lesauto

Je lest in een nieuwe VW Golf  die van alle gemakken zijn voorzien.

Lestijden

Je kunt overdag, ’s avonds en op zaterdag rijlessen volgen.

Lesduur

De lesduur is 60 minuten. Het is ook mogelijk om 90 minuten dus 1,5 les per keer te lessen of meerdere lessen per week te volgen. Dit in overleg met je instructeur en is mede afhankelijk van je beschikbaarheid en het in bezit hebben van je theoriecertificaat.

Lessen plannen

Bij ons plan je zelf je eigen rijles in, hoe handig is dat?! We merken dat onze leerlingen wekelijks vele verplichtingen hebben als school, werk en sporten en die ook nog eens elke week wisselend zijn. Daarom is het bij ons mogelijk je rijles zelf in te plannen. Na de proefles ontvang je van ons inloggegevens zodat je in de agenda kan kijken van je instructeur om te bekijken welke plek het beste bij jou past.

Pakketkeuze

De keuze van je pakket bepaal je helemaal zelf. Welke mogelijkheid het beste bij jou past kunnen we bespreken na het rijden van een proefles. De uiteindelijke keuze is dan uiteraard aan jou zelf. Het is ook mogelijk om zonder proefles je pakketkeuze te maken, kijk hiervoor op de pagina met tarieven.

Tussentijdse Toets (TTT)

Verbeter je kans van slagen door een tussentijdse toets af te leggen. Om alvast te wennen aan het praktijkexamen en je vorderingen te testen kun je een tussentijdse toets afleggen bij het CBR. Deze tussentijdse toets verloopt als een echt praktijkexamen en geeft je zo een goed beeld van hoe een praktijkexamen zal gaan verlopen. Je krijgt na afloop van de examinator te horen waar je eventueel nog extra aan kan werken om het examen te kunnen behalen.

Bovendien kan de tussentijdse toets zenuwen wegnemen voor het praktijkexamen. Door de ervaring met het CBR en de examinator weet je wat je kan gaan verwachten op je praktijkexamen. Ook kun je tijdens de tussentijdse toets je bijzondere verrichtingen behalen zodat je hiervoor vrijstelling kunt krijgen tijdens je praktijkexamen.

De tussentijdse toets wordt ongeveer afgenomen op 2/3 á 3/4 van je rijopleiding.

Volledige website