Open menu
  •   Gediplomeerd faalangstinstructeur
  •   Gediplomeerd ADHD en Autisme instructeur
  •   Ook vrouwelijke instructeur

Direct persoonlijk advies?

Bel: 06 - 39 01 35 85

Voor een proefles of aanvullende informatie

Gediplomeerd faalangstinstructeurs
Direct inschrijven
Nooit meer lessen dan nodig !
Direct inschrijven
Gediplomeerd ADHD- en Autisme instructeurs
Direct inschrijven
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum
Bekend van SBS6 - Beste Deal van Nederland!

Auto opleiding

Lesauto

Je lest in een nieuwe VW Golf  die van alle gemakken zijn voorzien.

Lestijden

Je kunt overdag, ’s avonds en op zaterdag rijlessen volgen.

Lesduur

De lesduur is 60 minuten. Het is ook mogelijk om 90 minuten dus 1,5 les per keer te lessen. Dit in overleg met instructeur en afhankelijk van je beschikbaarheid.

Duur rijopleiding

De duur van je rijopleiding bepaal je helemaal zelf. Welke mogelijkheid het beste bij jou past kunnen we bespreken na het rijden van een proefles. De uiteindelijke keuze is dan uiteraard aan jou zelf. Het is ook mogelijk om zonder proefles je pakketkeuze te maken, kijk hiervoor op de pagina met tarieven.

Tussentijdse Toets (TTT)

Verbeter je kans van slagen door een tussentijdse toets af te leggen. Om alvast te wennen aan het praktijkexamen en je vorderingen te testen kun je een tussentijdse toets afleggen. Deze verloopt als een echt praktijkexamen en geeft je zo een goed beeld hoe een praktijkexamen zal gaan verlopen. Je krijgt na afloop te horen waar je eventueel nog extra aan moet werken.

Bovendien kan de tussentijdse toets zenuwen wegnemen voor het praktijkexamen. Je weet tenslotte al wat je kan gaan verwachten op je praktijkexamen. Ook kun je tijdens de tussentijdse toets je bijzondere verrichtingen behalen zodat je hiervoor vrijstelling kunt krijgen tijdens je praktijkexamen.

Stedentrip

Voorheen gingen we bij Rijweg al regelmatig naar Amersfoort maar hoe leerzaam is het om nog net wat verder weg te gaan en in een grote stad te rijden zoals Amsterdam, Rotterdam of Utrecht.

Samen met een andere leerling ga je 4 uur rijden in een grote stad waarbij ieder € 95 betaald of 2 pakketuren voor 2 uurtjes rijden.

Volledige website