Open menu
  •   Gediplomeerd faalangstinstructeur
  •   Gediplomeerd ADHD en Autisme instructeur
  •   Ook vrouwelijke instructeur

Direct persoonlijk advies?

Bel: 06 - 39 01 35 85

Voor een proefles of aanvullende informatie

Gediplomeerd faalangstinstructeurs
Direct inschrijven
Nooit meer lessen dan nodig !
Direct inschrijven
Bekend van SBS6 - Beste Deal van Nederland!
Gediplomeerd ADHD- en Autisme instructeurs
Direct inschrijven
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum

Over Rijschool Rijweg

Rijschool Rijweg te Putten

In februari 2012 heb ik, Miriam de Lange, Rijschool Rijweg te Putten opgericht. Na een aantal jaren als administratief medewerkster op een accountantskantoor gewerkt te hebben vond ik dat het tijd was voor iets anders. Ik wilde een beroep waarin ik met mensen kon werken. Auto rijden heb ik altijd erg leuk gevonden dus rijinstructeur worden sprak me daarom aan. In februari 2012 heb ik de opleiding afgerond en ben ik direct met mijn eigen bedrijf Rijschool Rijweg gestart.

Opleiding tot faalangstinstructeur

De opleiding tot faalangstinstructeur heb ik direct afgerond. Na 2 maanden zat ik al overvol. Ik maakte weken van 50 a 60 uur, had ook nog een wachtlijst dus na ruim een jaar werd het dan toch echt tijd om uit te breiden. In juni 2013 heb ik Dick de Vries erbij gehaald, een ervaren rijinstructeur uit Almere. Ook hij zat binnen no time vol. In januari 2014 ben ik zwanger geworden van ons 2e kindje. Aangezien het nog steeds lekker liep met de rijschool en ik er tijdelijk tussenuit moest vanwege zwangerschapsverlof besloot mijn partner Hasan Özer bij het bedrijf te komen i.p.v. dat we iemand van buitenaf zouden aantrekken. Hij volgde binnen zeer korte tijd de opleiding voor rijinstructeur en heeft zich in juni 2014 bij Rijschool Rijweg gevoegd. Omdat we nog steeds zo druk waren hebben we er sinds 1 juni 2015 zelfs een 4e instructrice bij, Mirjam Toet.

Persoonlijke benadering

Onze rijschool kenmerkt zich vooral door onze persoonlijke benadering naar leerlingen toe. Je hebt een vaste rijinstructeur en direct contact. Een klik met de rijinstructeur vinden wij ook erg belangrijk. Dit zorgt er voor dat je sneller leert en dat de rijlessen ook gezellig en ontspannend zijn. Ook is Rijschool Rijweg extra gespecialiseerd in leerlingen met faalangst, ADHD en Autisme. Kortom bij Rijschool Rijweg heb je naast dat de rijlessen leerzaam zijn een leuke tijd!

De voordelen

Gevestigd in Putten.
Gediplomeerd faalangstinstructeur.
Gediplomeerd ADHD- en Autisme instructeur.
Vaste rijinstructeur.
Ook vrouwelijke instructeur.
Een ontspannen en leerzame sfeer tijdens de rijles.
Op je gemak voelen en een leuke tijd hebben.

Volledige website