Open menu
  •   Gediplomeerd faalangstinstructeur
  •   Gediplomeerd ADHD en Autisme instructeur
  •   Ook vrouwelijke instructeur

Direct persoonlijk advies?

Bel: 06 - 39 01 35 85

Voor een proefles of aanvullende informatie

Starten zonder wachtlijst!
Direct inschrijven
Gediplomeerd faalangstinstructeurs
Direct inschrijven
Gediplomeerd ADHD- en Autisme instructeurs
Direct inschrijven
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum

Over Rijschool Rijweg

Ontdek de Wereld van Rijden met Rijschool Rijweg!

Ben je klaar om de wereld te verkennen? Het bezitten van de vaardigheid om zelf een auto te besturen opent de deuren naar vrijheid en onafhankelijkheid. Bij Rijschool Rijweg zijn we hier om je te begeleiden op deze toffe reis.

Onze prioriteit is om jou te leren autorijden op een veilige, zelfverzekerde manier. Onze lesauto’s zijn niet alleen schoon en rookvrij, maar je hebt ook de keuze tussen handgeschakeld en automaat, aangepast aan jouw voorkeur en comfort.

Wat maakt Rijschool Rijweg uniek?

  • Toegewijde Begeleiding: Bij Rijschool Rijweg hechten we veel waarde aan betrokkenheid en hoogwaardige begeleiding. We willen dat je niet alleen leert rijden, maar ook plezier beleeft aan elke les en je altijd veilig voelt achter het stuur.
  • Lessen op Maat: Iedereen is anders, en daarom passen we onze rijlessen aan jouw individuele wensen aan. Onze rijschool bedient Nijker, Putten, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde en de omliggende gebieden. We halen je op waar het voor jou het handigst is.
  • Rijlessen in Meerdere Talen: Rijschool Rijweg is een internationale rijschool. Naast lessen in het Nederlands, bieden we instructies aan in talen zoals Engels en Arabisch.
  • Specialistische Instructeurs: Onze instructeurs zijn gekwalificeerd om les te geven aan leerlingen met ADHD, autisme, faalangst, en andere uitdagingen. We begrijpen dat leren op verschillende manieren kan verlopen en passen onze aanpak aan om ervoor te zorgen dat je slaagt.

Ongeacht je achtergrond, ervaring of specifieke behoeften, bij Rijschool Rijweg zetten we ons in om je te helpen slagen in het behalen van je rijbewijs. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen aan jouw reis naar zelfstandig rijden!

Volledige website