Open menu
  •   Gediplomeerd faalangstinstructeur
  •   Gediplomeerd ADHD en Autisme instructeur
  •   Ook vrouwelijke instructeur

Direct persoonlijk advies?

Bel: 06 - 39 01 35 85

Voor een proefles of aanvullende informatie

Starten zonder wachtlijst!
Direct inschrijven
Gediplomeerd faalangstinstructeurs
Direct inschrijven
Gediplomeerd ADHD- en Autisme instructeurs
Direct inschrijven
Lorem Ipsum
Lorem Ipsum
Bekend van SBS6 - Beste Deal van Nederland!

Over Rijschool Rijweg

Rijschool Rijweg te Putten

In februari 2012 heb ik, Miriam de Lange, Rijschool Rijweg te Putten opgericht. Na een aantal jaren als administratief medewerkster op een accountantskantoor gewerkt te hebben vond ik dat het tijd was voor iets anders. Ik wilde een sociaal beroep waarin ik met mensen kon werken, mensen iets kon leren en mensen coachen. Dit alles heb ik kunnen vinden in het vak als rijinstructeur. In februari 2012 heb ik de opleiding tot rijinstructeur afgerond en ben ik direct met mijn eigen bedrijf Rijschool Rijweg gestart.

Ons team

Aangezien het erg lekker liep met de rijschool en ik er tijdelijk tussenuit moest vanwege zwangerschapsverlof besloot mijn man Hasan Ozer in juni 2014 bij het bedrijf te komen.

Per 1 oktober 2021 heeft Ewan Dekker zich bij ons team gevoegd. Wij zijn hier ontzettend blij mee, een aanwinst voor Rijweg.

Door onze diversiteit in ons team brengen we verschillende eigenschappen samen. We zijn jong en flexibel wat bijdraagt aan het beter op gemak laten voelen van onze leerlingen. Mensen die al heel lang hetzelfde doen hebben soms moeite met veranderingen maar wij veranderen probleemloos mee en passen ons gemakkelijk aan. Daarnaast beschikken we over jarenlange ervaring waardoor wij onze kennis goed kunnen overdragen en bovendien goed kunnen coachen. Van begeleiden naar coachen is een belangrijke vaardigheid van ons als instructeurs zodoende de leerlingen te trainen om zelfstandig te rijden.

Hoog slagingspercentage

Vanwege onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels één van de hoogste slagingspercentages uit deze regio en hier zijn we ontzettend trots op. Al vanaf het begin van Rijweg zitten we ruim boven het landelijk gemiddelde.

Dit hoge slagingspercentage bereiken wij niet door veel onnodige lessen in te plannen maar door het op de juiste manier aanbieden van de leerstof passend bij het niveau van de leerling. Door leerlingen goed te begeleiden waarna er naar voldoende beheersing over gegaan wordt tot het coachen van de leerling zorgt ervoor dat de leerling zo snel mogelijk vlot, veilig en zelfstandig wordt met een zo min mogelijk aantal lessen. Dit blijkt ook uit onze vele lovende referenties.

Opleiding tot faalangstinstructeur en ADHD- en Autisme instructeurs

Al onze instructeurs hebben de opleiding gevolgd om mensen te kunnen begeleiden met rijangst, faalangst, ADHD en autisme of ASS.

Persoonlijke benadering

Onze rijschool kenmerkt zich vooral door onze persoonlijke benadering naar leerlingen toe. Je hebt een vaste rijinstructeur en direct contact. Een klik met de rijinstructeur vinden wij ook erg belangrijk. Dit zorgt er voor dat je sneller leert en dat de rijlessen ook gezellig en ontspannend zijn. Kortom bij Rijschool Rijweg heb je naast dat de rijlessen leerzaam zijn een leuke tijd!

De Voordelen

Gediplomeerd faalangstinstructeur.
Gediplomeerd ADHD- en Autisme instructeur.
Vaste rijinstructeur.
Ook vrouwelijke instructeur.
Ook rijles in Engels.
Een ontspannen en leerzame sfeer tijdens de rijles.
Op je gemak voelen en een leuke tijd hebben.

Volledige website